Surf i mørk modus eller mørkt tema

Når du surfer i mørk modus eller mørkt tema i Chrome, blir startsiden, verktøyraden, innstillingene og enkelte andre sider mørke.

Tips: Denne funksjonen heter «Mørk modus» på datamaskiner og iOS, og «Mørkt tema» på Android-enheter.

Administrer mørk modus i Chrome

1. Nederst til høyre på Ny fane-siden velger du Tilpass Chrome .
    • Øverst til høyre kan du også velge Sidepanel  og så Tilpass Chrome
  2. Under «Utseende» velger du et av følgende:
    • Lyst : Chrome har lyst tema.
    • Mørkt : Chrome har mørkt tema.
    • Enhet : Chrome følger temaet på enheten din.

Administrer mørk modus på enheten din

Tips: Nettleseren kan også se mørk ut hvis du er i inkognitomodus. Finn ut mer om privat surfing.