Browsen in de donkere modus of met het donkere thema

Opmerking: Deze functie heet de donkere modus op desktops en het donkere thema op mobiele apparaten.

Wanneer je browst in de donkere modus of met het donkere thema in Chrome, zijn je homepage, werkbalk, instellingen en bepaalde andere pagina's donker.

Opmerking: De donkere modus is beschikbaar voor iOS 13 en hoger.

De donkere modus inschakelen

1. Schakel de donkere modus in op je iPhone of iPad.
  2. Open Chrome.

Controleren of je de donkere modus of de incognitomodus gebruikt

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Als je privé browst, controleer je linksboven of je de incognitomodus Incognito gebruikt.