Browsen in de donkere modus of met het donkere thema

Opmerking: Deze functie heet de donkere modus op desktops en het donkere thema op mobiele apparaten.

Wanneer je browst in de donkere modus of met het donkere thema in Chrome, zijn je homepage, werkbalk, instellingen en bepaalde andere pagina's donker.

Belangrijk: Het donkere thema is beschikbaar voor Android 5 en hoger.

Als je de instellingen voor het donkere thema niet kunt vinden, moet je Chrome mogelijk opnieuw opstarten.

Het donkere thema inschakelen

1. Open Google Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen en dan Thema's.
  3. Kies het thema dat je wilt gebruiken:
    • Systeemstandaard als je Chrome met het donkere thema wilt gebruiken als de modus voor batterijbesparing is ingeschakeld of als 'Donker thema' is ingesteld in de instellingen van je mobiele apparaat.
    • Donker als je Chrome met het donkere thema wilt gebruiken.
    • Licht als je Chrome met het lichte thema wilt gebruiken.

Controleren of je het donkere thema of de incognitomodus gebruikt

1. Open Chrome.
  2. Controleer bovenaan of je Incognitomodus Incognito ziet. Als je het pictogram van de incognitomodus ziet, browse je privé.