Browsen in de donkere modus of met het donkere thema

Wanneer je browst in de donkere modus of met het donkere thema in Chrome, zijn je homepage, werkbalk, instellingen en bepaalde andere pagina's donker.

Tip: Deze functie heet donkere modus op desktops en iOS en donker thema op Android-apparaten.

De donkere modus beheren in Chrome

1. Selecteer rechtsonder op de pagina Nieuw tabblad de optie Chrome aanpassen .
    • Je kunt rechtsboven ook Zijvenster  en dan Chrome aanpassen selecteren.
  2. Selecteer onder Weergave een van de volgende opties:
    • Licht : Chrome krijgt een licht thema.
    • Donker : Chrome krijgt een donker thema.
    • Apparaat : Chrome volgt het thema van je apparaat.
Tip: Je browser kan ook donker worden getoond als je de incognitomodus gebruikt. Meer informatie over privé browsen