Surf på nettet i mørk tilstand eller med Mørkt tema

Når du bruger mørk tilstand eller mørkt tema i Chrome, er startsiden, værktøjslinjen, indstillingerne og visse andre sider mørke.

Tip! Denne funktion kaldes "Mørk tilstand" på computere og iOS-enheder og "Mørkt tema" på Android-enheder.

Aktivér mørkt tema

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereog derefter Indstillinger og derefter Tema.
  3. Vælg det tema, du vil bruge:
    • Systemstandard – hvis du vil bruge Mørkt tema i Chrome, når Batterisparefunktion er aktiveret, eller hvis Mørkt tema er aktiveret i enhedsindstillingerne på din mobilenhed.
    • Mørkt – hvis du vil bruge Mørkt tema i Chrome.
    • Lyst – hvis du vil bruge Lyst tema i Chrome.

Tip! Din browser kan også se mørk ud, hvis du er i inkognitotilstand. Få flere oplysninger om privat browsing.