Navegar en mode fosc o amb el tema fosc

Nota: aquesta funció es denomina "mode fosc" en ordinadors i "tema fosc" en dispositius mòbils.

Quan navegueu en mode fosc o amb el tema fosc a Chrome, la pàgina d'inici, la barra d'eines, les opcions de configuració i altres pàgines es veuen fosques.

Important: el tema fosc està disponible a Android 5 i versions posteriors.

Si no trobeu la configuració del tema fosc, pot ser que hàgiu de reiniciar Chrome.

Activar el tema fosc

1. Obriu Google Chrome Chrome al dispositiu Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Configuració i després Temes.
  3. Trieu el tema que vulgueu fer servir:
    • Opció predeterminada del sistema si voleu fer servir Chrome amb el tema fosc quan la funció Estalvi de bateria estigui activada o quan tingueu el tema fosc establert a la configuració del dispositiu mòbil.
    • Fosc si voleu fer servir Chrome amb el tema fosc.
    • Clar si voleu fer servir Chrome amb el tema clar.

Com es pot comprovar si s'està utilitzant el tema fosc o el mode d'incògnit

1. Obriu Chrome.
  2. A la part superior, comproveu si veieu la icona del mode d'incògnit Incògnit. Si és així, esteu navegant de manera privada.