Navegar en mode fosc o amb el tema fosc

Nota: aquesta funció es denomina "mode fosc" en ordinadors i "tema fosc" en dispositius mòbils.

Quan navegueu en mode fosc o amb el tema fosc a Chrome, la pàgina d'inici, la barra d'eines, les opcions de configuració i altres pàgines es veuen fosques.

Tingueu en compte que el mode fosc està disponible a:

• Mac OS 10.14 i versions posteriors.
  • Windows 10 i versions posteriors.

Activar el mode fosc

1. Activeu el mode fosc a l'ordinador.
  2. Obriu Chrome.

Com es pot comprovar si s'està utilitzant el mode fosc o el mode d'incògnit

• Obriu Chrome.
  • A la part superior dreta, comproveu si veieu les icones:
    • El vostre perfil Perfil: esteu utilitzant el mode fosc.
    • Mode d'incògnit Incògnit: esteu navegant de manera privada.