Navegar en mode fosc

A l'ordinador, podeu navegar en mode fosc. Quan navegueu per Chrome en mode fosc, la barra d'eines i algunes pàgines, com ara les de configuració i d'inici, es veuran fosques.

Nota: podeu navegar en mode fosc a Mac OS 10.14 i en versions posteriors, i a Windows 10 i en versions posteriors.

1. Activeu el mode fosc a l'ordinador.
  2. Obriu Chrome.

Comprovar si esteu en mode fosc o en mode d'incògnit

1. Obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, comproveu si veieu:
    • El vostre perfil Perfil: esteu utilitzant el mode fosc.
    • Mode d'incògnit Incògnit: esteu navegant de manera privada.