Løs problemer med synkronisering i Chrome

Du kan aktivere synkronisering i Chrome for at få dine oplysninger på alle dine enheder. Hvis synkronisering stopper med at fungere eller sættes på pause, kan du prøve disse løsninger.

Genoptag synkronisering

Hvis du er logget ud af en Google-tjeneste, f.eks. Gmail, sætter Chrome synkronisering på pause. Du kan aktivere synkronisering igen ved at logge ind på din Google-konto.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Sat på pause og derefter Log ind igen.
  3. Log ind på din Google-konto.

Hold synkronisering aktiveret, når du lukker eller genstarter Chrome

Hvis synkronisering deaktiveres, hver gang du lukker Chrome, kan du ændre dine indstillinger.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger
  3. Klik på Privatliv og sikkerhed og derefter Websiteindstillinger og derefter Yderligere indstillinger for indhold og derefter Websitedata på enheden
  4. Aktivér Tillad, at websites gemmer data på din enhed.