Logga ut från Chrome

Du kan logga ut från ditt Google-konto i Chrome.

Logga ut från ditt Google-konto i Chrome

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Inställningar.
  3. Tryck på ditt namn.
  4. Tryck på Logga ut.

Om du har aktiverat Chrome Sync kan du inaktivera det. Då loggas du även ut från tjänster som använder Google-kontot, till exempel Gmail.

Logga ut och inaktivera synkronisering

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Inställningar.
  3. Tryck på Synkronisera följt av Logga ut och inaktivera synkronisering.

Inaktivera inloggningsmeddelanden i Chrome

När du loggar in på Google-kontot via en tjänst som Gmail kan du bli erbjuden att loggas in i Chrome med de Google-konton som redan är inloggade på enheten.

Så här inaktiverar du inloggningsmeddelanden:

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Inställningar.
  3. Tryck på Googles tjänster under Du och Google.
  4. Inaktivera Tillåt inloggning i Chrome under Googles tjänster.

Tips! Om du inaktiverar Tillåt inloggning i Chrome inaktiverar du även synkronisering i Chrome.

Relaterade resurser

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Googles appar
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret