Log ud af Chrome

Du kan logge ud af din Google-konto i Chrome.

Log ud af din Google-konto i Chrome

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på dit navn.
  4. Tryk på Log ud.

Hvis du har aktiveret Chrome-synkronisering, kan du deaktivere det. Dette logger dig også ud af de tjenester, der er knyttet til din Google-konto, f.eks. Gmail.

Log ud, og deaktiver synkronisering

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Synkronisering og derefter Log ud, og deaktiver synkronisering.

Deaktiver Chrome-loginbeskeder

Når du logger ind på din Google-konto via en tjeneste som f.eks. Gmail, tilbyder Chrome muligvis at logge dig ind med de Google-konti, der allerede er logget ind på din enhed.

Sådan deaktiverer du loginbeskeder:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Gå til "Dig og Google", og tryk på Google-tjenester.
  4. Under "Google-tjenester" skal du deaktivere Tillad login via Chrome.

Tip! Hvis du deaktiverer "Tillad login via Chrome", deaktiverer du også synkronisering i Chrome.