Velg hvilke Google-funksjoner du bruker i Chrome

Chrome har mange funksjoner du kan bruke, for eksempel Chrome-synkronisering og Safe Browsing. Du kan når som helst endre hvilke Chrome-funksjoner du bruker.

Når du bruker Google-tjenester i Chrome, bruker og beskytter Google dataene dine. Finn ut mer om Googles personvernregler.

Du kan bruke innstillingene for Chrome og Google-kontoen til å velge personverninnstillingene som passer best for deg. Finn ut mer om hvordan du velger personverninnstillinger i Chrome.

Du kan gjøre nettleseropplevelsen bedre når du synkroniserer Chrome og gir nettleseren et personlig preg. Du kan tilpasse innstillingene dine for å få sider til å åpnes raskere, la Chrome autofullføre søkene dine og få Chrome-informasjonen din på alle enhetene dine.

Endre synkroniseringsinnstillingene

Når du slår på synkronisering, blir all profilinformasjonen din, som bokmerker, logg og passord, automatisk lagret i Google-kontoen din. Du kan finne Chrome-informasjonen din på alle enhetene dine.

Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du endre hvilken informasjon som lagres.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Profil Profil.
  3. Trykk på Synkroniser.
  4. Trykk for å slå av Synkroniser alt.
  5. Slå av de dataene du ikke vil synkronisere med kontoen din.

Om andre Google-tjenester

Du kan velge hvilke tjenester du vil beholde:

• Tillat Chrome-pålogging: På Android-enheter kan du velge en Google-konto som allerede er logget på Android-enheten din, for å logge på Chrome. Når denne tjenesten er slått av, ber ikke Chrome deg om å logge på. Finn ut mer om hvordan du logger av Chrome.
  • Autofullfør søk og nettadresser: Hvis Google er standard søkemotor, kan det hende at Chrome sender teksten du skriver inn i adressefeltet, til Google for å hente forslag til søketermer. Disse forslagene er basert på relaterte nettsøk, nettleserloggen din og populære nettsteder.
  • Bidra til å gjøre Chrome sikrere: Chrome sender jevnlig systeminformasjon og sideinnhold til Google, slik at vi vet om eventuelle trusler du treffer på. Chrome sender også slike data hver gang du besøker mistenkelige nettsteder. Finn ut mer om hva slags data som bidrar til at Chrome blir bedre på å blokkere skadelige nedlastinger og oppdage skadelig programvare.
  • Trykk for å søke: Når du fremhever ord i Chrome, ser du søkeresultatene for de fremhevede ordene nederst på siden.
  • Få en advarsel hvis passord blir avdekket i databrudd: Du kan få et varsel fra Chrome hvis du bruker en kombinasjon av brukernavn og passord som er utsatt for sikkerhetsbrudd i en datalekkasje på et tredjepartsnettsted eller i en tredjepartsapp.

Relaterte emner