Velg hvilke Google-funksjoner du bruker i Chrome

Du kan gjøre nettleseropplevelsen bedre når du synkroniserer Chrome og gir nettleseren et personlig preg. Tilpass innstillingene for å få sider til å åpnes raskere, autofullføre søkene dine og få Chrome-informasjonen din på alle enhetene dine.

Endre synkroniseringsinnstillingene

Når du slår på synkronisering, blir all profilinformasjonen din, som bokmerker, loggoppføringer og passord, lagret i Google-kontoen din. Du kan finne Chrome-informasjonen din på alle enhetene dine.

Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du endre hvilken informasjon som lagres.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Profil Profil.
  3. Trykk på Administrer synkronisering.
  4. Slå av Synkroniser alt.
  5. Slå av de dataene du ikke vil synkronisere med kontoen din.

Finn ut mer om andre Google-tjenester

Finn ut mer om innstillinger for tjenester uten personlig preg nedenfor, og bestem hvilke du vil ha.

• Tillat Chrome-pålogging: Når du logger på Google-kontoen din – for eksempel via Gmail – blir du automatisk logget på Chrome. Ved å slå dette av kan du logge på Google-nettsteder, som Gmail, uten å bli logget på Chrome automatisk. Finn ut mer om hvordan du logger av Chrome.
  • Autofullfør søk og nettadresser: Hvis Google er standard søkemotor, kan det hende at Chrome sender teksten du skriver inn i adressefeltet, til Google for å hente forslag til søketermer. Disse forslagene er basert på relaterte nettsøk, nettleserloggen din og populære nettsteder.
  • Vis forslag til lignende sider når en side ikke blir funnet: Hvis du prøver å åpne en nettside og ikke får koblet til, kan du få forslag til andre sider som ligner. Chrome sender Google nettadressen til siden du prøver å åpne, for å kunne gi deg forslag.
  • Bidra til å gjøre Chrome sikrere: Chrome sender jevnlig systeminformasjon og sideinnhold til Google, slik at vi vet om eventuelle trusler du treffer på. Chrome sender også slike data hver gang du besøker mistenkelige nettsteder. Finn ut mer om hva slags data som bidrar til at Chrome blir bedre på å blokkere skadelige nedlastinger og oppdage skadelig programvare.
  • Gjør søk og surfing bedre: Hjelp oss med å gjøre Chrome og nettleseropplevelsen din bedre ved å la Google samle inn anonyme data om nettstedene du besøker. Chrome-bruksstatistikken inneholder informasjon om nettsidene du besøker, og hvordan du bruker dem, hvis «Gjør søk og surfing bedre» er slått på.
  • Trykk for å søke: Når du fremhever ord i Chrome, ser du søkeresultatene for de fremhevede ordene nederst på siden.

Beslektede emner