Velg hvilke Google-funksjoner du bruker i Chrome

You can make your browsing experience better when you sync and personalize Chrome. Customize your settings to make pages open faster, autocomplete your searches, and get your Chrome info on all your devices.

Endre synkroniseringsinnstillingene

Når du slår på synkronisering, blir all profilinformasjonen din, som bokmerker, loggoppføringer og passord, lagret i Google-kontoen din. Du kan finne Chrome-informasjonen din på alle enhetene dine.

Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du endre hvilken informasjon som lagres.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Profil Profil.
  3. Trykk på Administrer synkronisering.
  4. Slå av Synkroniser alt.
  5. Slå av de dataene du ikke vil synkronisere med kontoen din.

Finn ut mer om andre Google-tjenester

Finn ut mer om innstillinger for tjenester uten personlig preg nedenfor, og bestem hvilke du vil ha.

• Autofullfør søk og nettadresser: Hvis Google er standard søkemotor, kan det hende at Chrome sender teksten du skriver inn i adressefeltet, til Google for å hente forslag til søketermer. Disse forslagene er basert på relaterte nettsøk, nettleserloggen din og populære nettsteder.
  • Vis forslag til lignende sider når en side ikke blir funnet: Hvis du prøver å åpne en nettside og ikke får koblet til, kan du få forslag til andre sider som ligner. Chrome sender Google nettadressen til siden du prøver å åpne, for å kunne gi deg forslag.
  • Safe Browsing: Få et varsel når Chrome ser at nettstedet du går til, kan være skadelig. Når du besøker nettsteder, sjekker Chrome dem opp mot en liste på datamaskinen din over nettsteder som anses som skadelige. Hvis et nettsted du prøver å gå til, gir et treff i noe på listen, sender nettleseren Google en ufullstendig kopi av nettadressen, for å avgjøre om du er på vei til et risikabelt nettsted. Finn ut mer om Safe Browsing-beskyttelsen.
  • Bidra til å gjøre Chrome sikrere: Chrome sender jevnlig systeminformasjon og sideinnhold til Google, slik at vi vet om eventuelle trusler du treffer på. Chrome sender også slike data hver gang du besøker mistenkelige nettsteder. Finn ut mer om hva slags data som bidrar til at Chrome blir bedre på å blokkere skadelige nedlastinger og oppdage skadelig programvare.
  • Bidra til å gjøre Chrome raskere og mer funksjonell: Hjelp oss med å prioritere hvilke funksjoner og forbedringer vi bør jobbe med, ved å tillate at bruksstatistikk og programstopprapporter sendes fra Chrome til Google automatisk. Finn ut mer om bruksstatistikk og programstopprapporter.
  • Gjør søk og surfing bedre: Hjelp oss med å gjøre Chrome og nettleseropplevelsen din bedre ved å la Google samle inn anonyme data om nettstedene du besøker. Chrome-bruksstatistikken inneholder informasjon om nettsidene du besøker, og hvordan du bruker dem, hvis «Gjør søk og surfing bedre» er slått på.
  • Trykk for å søke: Når du merker ord i Chrome, ser du søkeresultatene for de merkede ordene nederst på siden.
  • Få en advarsel hvis passord blir avdekket i databrudd: Du kan få et varsel fra Chrome hvis du bruker en kombinasjon av brukernavn og passord som er utsatt for sikkerhetsbrudd i en datalekkasje på et tredjepartsnettsted eller i en tredjepartsapp.

Beslektede emner