Vælg, hvilke Google-funktioner du bruger i Chrome

Chrome har mange funktioner, du kan bruge, f.eks. Chrome-synkronisering eller Beskyttet browsing. Du kan til enhver tid ændre, hvilke Chrome-funktioner du bruger.

Når du bruger Google-tjenester i Chrome, anvender og beskytter Google dine data. Få flere oplysninger om Googles privatlivspolitik.

I indstillingerne for Chrome og din Google-konto kan du vælge dine foretrukne privatlivsindstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan du vælger dine privatlivsindstillinger i Chrome.

Du kan gøre din browseroplevelse bedre ved at synkronisere og tilpasse Chrome. Du kan tilpasse dine indstillinger for at åbne sider hurtigere, tillade, at Chrome autofuldfører dine søgninger, og få adgang til dine Chrome-oplysninger på alle dine enheder.

Skift dine indstillinger for synkronisering

Når du har aktiveret synkronisering, bliver alle dine profiloplysninger, f.eks. bogmærker, historik og adgangskoder, automatisk gemt på din Google-konto. Du kan se dine Chrome-oplysninger på alle dine enheder.

Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du ændre, hvilke oplysninger der gemmes.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Profil Profil øverst til højre.
  3. Tryk på Synkronisering.
  4. Tryk for at deaktivere Synkroniser alt.
  5. Deaktiver de data, der ikke skal synkroniseres med din konto.

Om andre Google-tjenester

Du kan vælge, hvilke tjenester du vil beholde:

• Tillad login i Chrome: Hvis du har en Android-enhed, kan du vælge en Google-konto, der allerede er logget ind på din Android-enhed, for at logge ind på Chrome. Når denne tjeneste er deaktiveret, beder Chrome dig ikke om at logge ind. Se, hvordan du logger ud af Chrome.
  • Autofuldfør søgninger og webadresser: Hvis Google er din standardsøgemaskine, sender Chrome muligvis den tekst, du angiver i adresselinjen, til Google for at få forslag til søgetermer. Disse forslag er baseret på relaterede websøgninger, din browserhistorik og populære websites.
  • Hjælp med at øge sikkerheden i Chrome: Chrome sender med jævne mellemrum systemoplysninger og sideindhold til Google, så vi er opmærksomme på eventuelle trusler, du støder på. Chrome sender også disse data, hver gang du besøger et mistænkeligt website. Se, hvilke data der hjælper Chrome med at forbedre registreringen af malware og blokeringen af dårlige downloads.
  • Se forslag til lignende sider, når en side ikke kan findes: Når du ikke kan oprette forbindelse til en webside, kan du få forslag til andre sider, der minder om den, du prøver at åbne. Chrome sender webadressen på den side, du forsøger at åbne, til Google for at give dig forslag.
  • Tryk for at søge: Når du fremhæver ord i Chrome, kan du se søgeresultaterne for de fremhævede ord nederst på siden.
  • Få en advarsel, hvis adgangskoder afsløres i forbindelse med et brud på datasikkerheden: Du får muligvis en underretning fra Chrome, hvis du bruger en kombination af adgangskode og brugernavn, som er blevet kompromitteret i et datalæk på et tredjepartswebsite eller i en tredjepartsapp.

Relaterede emner