Vælg, hvilke Google-funktioner du bruger i Chrome

Du kan gøre din browseroplevelse bedre ved at synkronisere og tilpasse Chrome. Tilpas dine indstillinger for at åbne sider hurtigere, autofuldføre dine søgninger, og få adgang til dine Chrome-oplysninger på alle dine enheder.

Skift dine indstillinger for synkronisering

Når du har aktiveret synkronisering, gemmes alle dine profiloplysninger, f.eks. bogmærker, historik og adgangskoder, på din Google-konto. Du kan se dine Chrome-oplysninger på alle dine enheder.

Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du ændre, hvilke oplysninger der gemmes.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Under "Dig og Google" skal du klikke på Synkronisering og Google-tjenester.
  4. Klik på Administrer synkronisering under "Synkronisering".
  5. Deaktiver "Synkroniser alt".
  6. Deaktiver de data, du ikke vil have synkroniseret med din konto.

Få flere oplysninger om andre Google-tjenester

Få flere oplysninger om dine tjenester uden tilpassede indstillinger nedenfor, og vælg, hvilke du vil beholde.
  • Tillad login i Chrome: Når du logger ind på din Google-konto via en tjeneste som f.eks. Gmail, bliver du automatisk logget ind i Chrome. Når du deaktiverer denne indstilling, kan du logge ind på Google-websites som f.eks. Gmail uden automatisk at blive logget ind i Chrome. Få flere oplysninger om, hvordan du logger ud af Chrome.
  • Autofuldfør søgninger og webadresser: Hvis Google er din standardsøgemaskine, sender Chrome muligvis den tekst, du angiver i adresselinjen, til Google for at få forslag til søgetermer. Disse forslag er baseret på relaterede websøgninger, din browserhistorik og populære websites.
  • Vær med til at forbedre Chromes funktioner og ydeevne: Hjælp os med at prioritere, hvilke funktioner og forbedringer vi skal arbejde på, ved at give Chrome tilladelse til automatisk at sende brugsstatistik og nedbrudsrapporter til Google. Få flere oplysninger om brugsstatistik og nedbrudsrapporter.
  • Gør søgninger og browsing endnu bedre: Hjælp os med at forbedre Chrome og din browseroplevelse ved at give Google lov til anonymt at indsamle data om de websites, du besøger. Chrome-brugsstatistikker omfatter oplysninger om de websider, du besøger, og din brug af dem, hvis "Gør søgninger og browsing endnu bedre" er aktiveret. Når du besøger et website, sammenholder Chrome det med en liste over websites, der er gemt på din computer, som tidligere er registreret som sikre. Hvis websitet ikke matcher noget på listen, sender Chrome webadressen til Google for at afgøre, om det er et usikkert website.
  • Forbedret stavekontrol: Brug stavekontrolteknologien fra Google Søgning i Chrome. Chrome sender den indtastede tekst til Google.

Relaterede emner