Triar quines funcions de Google utilitzeu a Chrome

Sincronitzeu i personalitzeu Chrome per millorar l'experiència de navegació. Personalitzeu les opcions de configuració perquè les pàgines s'obrin més de pressa, les cerques es completin automàticament i la vostra informació de Chrome us acompanyi en tots els dispositius.

Canviar la configuració de la sincronització

En activar la sincronització, es desa al Compte de Google tota la informació del perfil, com ara les adreces d'interès, l'historial i les contrasenyes. D'aquesta manera, podreu veure la vostra informació de Chrome en tots els dispositius.

Si no voleu sincronitzar-ho tot, podeu seleccionar la informació que voleu desar.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Perfil Perfil.
  3. Toqueu Gestiona la sincronització.
  4. Desactiveu l'opció "Sincronitza-ho tot".
  5. Desactiveu totes les dades que no vulgueu sincronitzar amb el compte.

Obtenir informació sobre altres serveis de Google

Obteniu més informació sobre les opcions de configuració següents dels serveis no personalitzats i decidiu quins voleu mantenir.

• Permet l'inici de sessió a Chrome: quan inicieu la sessió al Compte de Google mitjançant un servei com ara Gmail, s'iniciarà automàticament la vostra sessió a Chrome. En desactivar aquesta opció, podeu iniciar la sessió en llocs web de Google, com ara Gmail, sense que la sessió s'iniciï automàticament a Chrome. Obteniu més informació sobre com podeu tancar la sessió de Chrome.
  • Completa automàticament les cerques i els URL: si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, pot ser que Chrome enviï a Google el text que escriviu a la barra d'adreces per obtenir suggeriments per als termes de cerca. Aquests suggeriments es basen en cerques web relacionades, en l'historial de navegació i en llocs web populars.
  • Mostra suggeriments de pàgines similars quan no se'n trobi una: si no us podeu connectar a una pàgina web, podeu obtenir suggeriments d'altres pàgines similars a la que proveu de visitar. Chrome envia a Google l'adreça web de la pàgina que proveu de visitar per oferir-vos suggeriments.
  • Ajuda a millorar la seguretat de Chrome: Chrome enviarà periòdicament a Google informació del sistema i contingut de la pàgina per informar de les amenaces amb què us trobeu. Chrome també enviarà aquestes dades cada vegada que visiteu un lloc web sospitós. Obteniu més informació sobre quines dades ajuden Chrome a bloquejar les baixades perjudicials i detectar programari maliciós més fàcilment.
  • Millora les cerques i la navegació: permeteu que Google reculli de manera anònima dades sobre els llocs web que visiteu per ajudar-nos a millorar Chrome i la vostra experiència de navegació. Si aquesta opció està activada, les estadístiques d'ús de Chrome inclouen informació sobre les pàgines web que visiteu i com les utilitzeu.
  • Toca per cercar: quan marqueu paraules a Chrome, a la part inferior de la pàgina, veureu resultats de la cerca relacionats amb les paraules marcades.

Temes relacionats