Triar quines funcions de Google utilitzeu a Chrome

Chrome té moltes funcions que podeu utilitzar, com ara Sincronització de Chrome o Navegació segura. Podeu canviar les funcions de Chrome que utilitzeu en qualsevol moment.

Quan feu servir els serveis de Google a Chrome, Google utilitza i protegeix les vostres dades. Obteniu més informació sobre la política de privadesa de Google.

A la configuració de Chrome i del Compte de Google, podeu triar la configuració de privadesa que més us convingui. Obteniu més informació sobre com podeu triar la configuració de privadesa a Chrome.

Sincronitzeu i personalitzeu Chrome per millorar l'experiència de navegació. Podeu personalitzar les opcions de configuració perquè les pàgines s'obrin més de pressa, permetre que Chrome completi automàticament les cerques i la vostra informació de Chrome us acompanyi en tots els dispositius.

Sobre altres serveis de Google

Podeu triar quins serveis voleu conservar:
  • Permet l'inici de sessió a Chrome: en un iPhone o iPad, podeu triar un Compte de Google en què ja tingueu la sessió iniciada al dispositiu per iniciar la sessió a Chrome. Quan aquest servei està desactivat, Chrome no us demana que inicieu la sessió. Obteniu més informació sobre com podeu tancar la sessió de Chrome.
  • Completa automàticament les cerques i els URL: si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, pot ser que Chrome enviï a Google el text que escriviu a la barra d'adreces per obtenir suggeriments per als termes de cerca. Aquests suggeriments es basen en cerques web relacionades, en l'historial de navegació i en llocs web populars.
  • Ajuda a millorar les funcions i el rendiment de Chrome: permeteu que Chrome enviï estadístiques d'ús i informes d'error automàticament a Google per ajudar-nos a prioritzar les funcions i les millores en què hem de treballar. Obteniu més informació sobre les estadístiques d'ús i sobre els informes d'error.
  • Millora les cerques i la navegació: permeteu que Google reculli de manera anònima dades sobre els llocs web que visiteu i com els utilitzeu per ajudar-nos a millorar Chrome i la vostra experiència de navegació. Una manera de millorar la vostra experiència és identificant els llocs web que no són segurs. Quan activeu l'opció "Millora les cerques i la navegació", Chrome comprova si els llocs web que visiteu consten en una llista de llocs web que se sap que són segurs. Si el lloc web no figura a la llista, Chrome envia l'URL a Google per esbrinar si és un lloc web perillós.
  • Navegació segura (us protegeix a tu i al teu dispositiu de llocs web perillosos): rebeu una alerta sempre que Chrome detecti que els llocs web que visiteu puguin ser perjudicials. Quan visiteu un lloc web, Chrome comprova si consta en una llista de llocs web maliciosos emmagatzemada al vostre ordinador. Si el lloc web coincideix amb algun de la llista, el navegador envia una còpia parcial de l'adreça a Google perquè es comprovi si és un lloc web perillós. Obteniu més informació sobre la protecció mitjançant Navegació segura.
  • Rep un advertiment si les contrasenyes queden exposades en l'àmbit d'una violació de les dades: és possible que rebeu una alerta de Chrome si utilitzeu una combinació de contrasenya i nom d'usuari que s'hagi vist exposada en una filtració de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers.

Temes relacionats