Triar quines funcions de Google utilitzeu a Chrome

Chrome té moltes funcions que podeu utilitzar, com ara Sincronització de Chrome o Navegació segura. Podeu canviar les funcions de Chrome que utilitzeu en qualsevol moment.

Quan feu servir els serveis de Google a Chrome, Google utilitza i protegeix les vostres dades. Obteniu més informació sobre la política de privadesa de Google.

A la configuració de Chrome i del Compte de Google, podeu triar la configuració de privadesa que més us convingui. Obteniu més informació sobre com podeu triar la configuració de privadesa a Chrome.

Sincronitzeu i personalitzeu Chrome per millorar l'experiència de navegació. Podeu personalitzar les opcions de configuració perquè les pàgines s'obrin més de pressa, permetre que Chrome completi automàticament les cerques i la vostra informació de Chrome us acompanyi en tots els dispositius.

Sobre altres serveis de Google

Podeu triar quins serveis voleu conservar:
  • Permet l'inici de sessió a Chrome: quan inicieu la sessió al Compte de Google mitjançant un servei com ara Gmail, s'iniciarà automàticament la vostra sessió a Chrome. En desactivar aquesta opció, podeu iniciar la sessió en llocs web de Google, com ara Gmail, sense que la sessió s'iniciï automàticament a Chrome. Obteniu més informació sobre com podeu tancar la sessió de Chrome.
  • Completa automàticament les cerques i els URL: si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, pot ser que Chrome enviï a Google el text que escrigueu a la barra d'adreces per obtenir suggeriments de termes de cerca. Aquests suggeriments es basen en cerques web relacionades, en l'historial de navegació i en llocs web populars.
  • Ajuda a millorar les funcions i el rendiment de Chrome: permeteu que Chrome enviï estadístiques d'ús i informes d'error automàticament a Google per ajudar-nos a prioritzar les funcions i les millores en què hem de treballar. Obteniu més informació sobre les estadístiques d'ús i sobre els informes d'error.
  • Millora les cerques i la navegació: permeteu que Google reculli de manera anònima dades sobre els llocs web que visiteu per ajudar-nos a millorar Chrome i la vostra experiència de navegació. Si aquesta opció està activada, les estadístiques d'ús de Chrome inclouen informació sobre les pàgines web que visiteu i com les utilitzeu. Quan visiteu un lloc web, Chrome comprova si consta en una llista de llocs web segurs emmagatzemada al vostre ordinador. Si el lloc web no coincideix amb cap de la llista, Chrome envia l'URL a Google per esbrinar si esteu visitant un lloc web perillós.
  • Corrector ortogràfic millorat: feu servir a Chrome la mateixa tecnologia de correcció ortogràfica que a la Cerca de Google. Chrome envia a Google el text que heu escrit. Obteniu informació sobre com podeu activar i desactivar el corrector ortogràfic de Chrome.

Temes relacionats