Triar quines funcions de Google utilitzeu a Chrome

Chrome té moltes funcions que podeu utilitzar, com ara Sincronització de Chrome o Navegació segura. Podeu canviar les funcions de Chrome que utilitzeu en qualsevol moment.

Quan feu servir els serveis de Google a Chrome, Google utilitza i protegeix les vostres dades. Obteniu més informació sobre la política de privadesa de Google.

A la configuració de Chrome i del Compte de Google, podeu triar la configuració de privadesa que més us convingui. Obteniu més informació sobre com podeu triar la configuració de privadesa a Chrome.

Sincronitzeu i personalitzeu Chrome per millorar l'experiència de navegació. Podeu personalitzar les opcions de configuració perquè les pàgines s'obrin més de pressa, permetre que Chrome completi automàticament les cerques i la vostra informació de Chrome us acompanyi en tots els dispositius.

Canviar la configuració de la sincronització

En activar la sincronització, es desa automàticament al Compte de Google tota la informació del perfil, com ara les adreces d'interès, l'historial i les contrasenyes. D'aquesta manera, podreu veure la vostra informació de Chrome en tots els dispositius.

Si no voleu sincronitzar-ho tot, podeu seleccionar la informació que voleu desar.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Perfil Perfil.
  3. Toqueu Sincronització.
  4. Toqueu per desactivar Sincronitza-ho tot.
  5. Desactiveu totes les dades que no vulgueu sincronitzar amb el vostre compte.

Sobre altres serveis de Google

Podeu triar quins serveis voleu conservar:

• Permet l'inici de sessió a Chrome: en un dispositiu Android, podeu triar un Compte de Google en què ja tingueu la sessió iniciada al dispositiu Android per iniciar la sessió a Chrome. Quan aquest servei està desactivat, Chrome no us demana que inicieu la sessió. Obteniu més informació sobre com podeu tancar la sessió de Chrome.
  • Completa automàticament les cerques i els URL: si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, pot ser que Chrome enviï a Google el text que escriviu a la barra d'adreces per obtenir suggeriments per als termes de cerca. Aquests suggeriments es basen en cerques web relacionades, en l'historial de navegació i en llocs web populars.
  • Ajuda a millorar la seguretat de Chrome: Chrome enviarà periòdicament a Google informació del sistema i contingut de la pàgina per informar de les amenaces amb què us trobeu. Chrome també enviarà aquestes dades cada vegada que visiteu un lloc web sospitós. Obteniu més informació sobre quines dades ajuden Chrome a bloquejar les baixades perjudicials i detectar programari maliciós més fàcilment.
  • Toca per cercar: quan marqueu paraules a Chrome, a la part inferior de la pàgina, veureu resultats de la cerca relacionats amb les paraules marcades.
  • Rep un advertiment si les contrasenyes queden exposades en l'àmbit d'una violació de les dades: és possible que rebeu una alerta de Chrome si utilitzeu una combinació de contrasenya i nom d'usuari que s'hagi vist exposada en una filtració de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers.

Temes relacionats