Triar quines funcions de Google s'utilitzen a Chrome

Sincronitzeu i personalitzeu Chrome per millorar l'experiència de navegació. Personalitzeu les opcions de configuració perquè les pàgines es carreguin més de pressa, les cerques es completin automàticament i la vostra informació de Chrome us acompanyi en tots els dispositius.

Canviar la configuració de sincronització

En activar la sincronització, es desa al Compte de Google tota la informació del perfil, com ara les adreces d'interès, l'historial i les contrasenyes. És a dir, podeu veure la vostra informació de Chrome en tots els dispositius.

Si no voleu sincronitzar-ho tot, seguiu els passos següents per seleccionar la informació que vulgueu desar:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part superior, feu clic a Sincronització i serveis de Google.
  4. Desactiveu l'opció Fes servir la sincronització i tots els serveis.
  5. Desactiveu totes les dades que no vulgueu sincronitzar amb el compte.

Permetre que Chrome personalitzi l'experiència de navegació

Quan navegueu pel web, per exemple, Chrome fa suggeriments de llocs web que us poden interessar. Quan activeu la sincronització, Chrome us ofereix suggeriments més personalitzats.

Si no voleu rebre suggeriments més personalitzats, seguiu aquests passos per canviar la configuració de sincronització i personalització:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part superior, feu clic a Sincronització i serveis de Google.
  4. Desactiveu l'opció Fes servir la sincronització i tots els serveis.
  5. Desactiveu Activitat i interaccions.

Obtenir informació sobre altres serveis de Google

Per ajudar-vos a triar quins serveis no personalitzats voleu que es continuïn aplicant, a continuació teniu més informació sobre les opcions corresponents:

• Completa automàticament les cerques i els URL: aquests suggeriments es basen en les cerques web relacionades, l'historial de navegació i els llocs web populars. Si el vostre motor de cerca predeterminat inclou un servei de suggeriments, és possible que Chrome hi enviï el text que escriviu a la barra d'adreces.
  • Carrega les pàgines prèviament per poder-hi navegar i fer cerques més de pressa: els navegadors fan servir adreces IP per carregar pàgines web. Quan hi accediu, Chrome pot cercar les adreces IP de tots els enllaços de la pàgina i carregar-ne aquells en què podríeu fer clic a continuació. Si activeu aquesta opció, els llocs web i tot el contingut inserit que s'hagi carregat prèviament poden definir i llegir les seves pròpies galetes com si els haguéssiu visitat, encara que finalment no ho feu.
  • Mostra suggeriments de pàgines similars quan no se'n trobi una: si no us podeu connectar a una pàgina web, podeu obtenir suggeriments d'altres pàgines similars. Chrome envia a Google l'adreça web de la pàgina que proveu de visitar per oferir-vos suggeriments.
  • Navegació segura: rebeu una alerta sempre que Chrome detecti que el lloc web que esteu a punt de visitar pot ser maliciós. Quan visiteu un lloc web, Chrome comprova si consta en una llista de llocs web maliciosos emmagatzemada al vostre ordinador. Si el lloc web coincideix amb algun de la llista, el navegador envia una còpia parcial de l'adreça a Google per esbrinar si esteu accedint a un lloc perillós. Obteniu més informació sobre la protecció mitjançant Navegació segura.
  • Ajuda a millorar Navegació segura: Chrome enviarà periòdicament a Google informació del sistema i contingut de la pàgina per informar de les amenaces amb què us trobeu. Chrome també enviarà aquestes dades cada vegada que visiteu un lloc web sospitós. Obteniu més informació sobre quines dades ajuden Chrome a bloquejar les baixades perjudicials i detectar programari maliciós més fàcilment.
  • Ajuda a millorar les funcions i el rendiment de Chrome: permeteu que Chrome enviï estadístiques d'ús i informes d'error automàticament a Google per ajudar-nos a prioritzar les funcions i les millores en què hem de treballar. Obteniu més informació sobre les estadístiques d'ús i els informes d'error.
  • Millora les cerques i la navegació: permeteu que Google reculli de manera anònima dades sobre els llocs web que visiteu perquè millorem Chrome i la vostra experiència de navegació. Per exemple, si aquesta opció està activada, les estadístiques i les dades d'ús de Chrome inclouen informació sobre les pàgines web que visiteu i com les utilitzeu.
  • Corrector ortogràfic millorat: feu servir a Chrome la mateixa tecnologia de correcció ortogràfica que a la Cerca de Google. Chrome envia a Google el text que heu escrit.

Temes relacionats

• Llegiu l'avís de privadesa per obtenir informació sobre com tractem la vostra informació.
  • Si feu servir Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que l'administrador de la xarxa us apliqui algunes d'aquestes opcions de privadesa. En aquest cas, no les podreu canviar. Per obtenir més informació, contacteu amb l'administrador.