Triar quines funcions de Google utilitzeu a Chrome

Sincronitzeu i personalitzeu Chrome per millorar l'experiència de navegació. Personalitzeu les opcions de configuració perquè les pàgines s'obrin més de pressa, les cerques es completin automàticament i la vostra informació de Chrome us acompanyi en tots els dispositius.

Canviar la configuració de la sincronització

En activar la sincronització, es desa al Compte de Google tota la informació del perfil, com ara les adreces d'interès, l'historial i les contrasenyes. D'aquesta manera, podreu veure la vostra informació de Chrome en tots els dispositius.

Si no voleu sincronitzar-ho tot, podeu seleccionar la informació que voleu desar.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Perfil Perfil.
  3. Toqueu Gestiona la sincronització.
  4. Desactiveu l'opció "Sincronitza-ho tot".
  5. Desactiveu totes les dades que no vulgueu sincronitzar amb el compte.

Obtenir informació sobre altres serveis de Google

Obteniu més informació sobre les opcions de configuració següents dels serveis no personalitzats i decidiu quins voleu mantenir.

• Completa automàticament les cerques i els URL: si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, pot ser que Chrome enviï a Google el text que escriviu a la barra d'adreces per obtenir suggeriments per als termes de cerca. Aquests suggeriments es basen en cerques web relacionades, en l'historial de navegació i en llocs web populars.
  • Mostra suggeriments de pàgines similars quan no se'n trobi una: si no us podeu connectar a una pàgina web, podeu obtenir suggeriments d'altres pàgines similars a la que proveu de visitar. Chrome envia a Google l'adreça web de la pàgina que proveu de visitar per oferir-vos suggeriments.
  • Navegació segura: rebeu una alerta sempre que Chrome detecti que el lloc web que esteu a punt de visitar pot ser perjudicial. Quan visiteu un lloc web, Chrome comprova si consta en una llista de llocs web maliciosos emmagatzemada al vostre ordinador. Si el lloc web coincideix amb algun de la llista, el navegador envia una còpia parcial de l'adreça a Google per esbrinar si esteu accedint a un lloc web perillós. Obteniu més informació sobre la protecció mitjançant Navegació segura.
  • Ajuda a millorar la seguretat de Chrome: Chrome enviarà periòdicament a Google informació del sistema i contingut de la pàgina per informar de les amenaces amb què us trobeu. Chrome també enviarà aquestes dades cada vegada que visiteu un lloc web sospitós.Obteniu més informació sobre quines dades ajuden Chrome a bloquejar les baixades perjudicials i detectar programari maliciós més fàcilment.
  • Ajuda a millorar les funcions i el rendiment de Chrome: permeteu que Chrome enviï estadístiques d'ús i informes d'error automàticament a Google per ajudar-nos a prioritzar les funcions i les millores en què hem de treballar.Obteniu més informació sobre les estadístiques d'ús i sobre els informes d'error.
  • Millora les cerques i la navegació: permeteu que Google reculli de manera anònima dades sobre els llocs web que visiteu per ajudar-nos a millorar Chrome i la vostra experiència de navegació. Si aquesta opció està activada, les estadístiques d'ús de Chrome inclouen informació sobre les pàgines web que visiteu i com les utilitzeu.
  • Toca per cercar: quan destaqueu paraules a Chrome, a la part inferior de la pàgina veureu resultats de cerca relacionats amb les paraules destacades.
  • Rep un advertiment si les contrasenyes queden exposades en l'àmbit d'una violació de les dades: és possible que rebeu una alerta de Chrome si utilitzeu una combinació de contrasenyes i nom d'usuari que s'hagi vist exposada en una filtració de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers.

Temes relacionats