Problemen oplossen met gegevens die in Chrome zijn opgeslagen

Je kunt je contact-, betalings- en inloggegevens opslaan in Chrome. Als Chrome je gegevens niet heeft onthouden, probeer je de onderstaande oplossingen.

Niet meer aanbieden om betalingsgegevens op te slaan

Als je je gegevens nooit in Chrome wilt opslaan, kun je de prompt uitschakelen:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Betaalmethoden.
  3. Schakel Betaalmethoden opslaan en invullen uit.

Niet meer aanbieden om wachtwoorden op te slaan

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Wachtwoorden.
  3. Schakel Aanbieden wachtwoorden op te slaan uit.

Je opgeslagen gegevens corrigeren

Als je opgeslagen gegevens niet kloppen, kun je de gegevens in Chrome bewerken.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Betaalmethoden or Adressen en meer.
  3. Klik rechts van een onjuist item op Meer Meer en dan Bewerken.

Chrome biedt niet aan om een betaalmethode op te slaan

Als de website het betalingsformulier in meerdere delen splitst, kan Chrome je creditcard mogelijk niet opslaan. Je kunt je kaart toevoegen aan Google Pay:

1. Ga naar pay.google.com.
  2. Selecteer Betaalmethoden en dan Betaalmethoden toevoegen.

Chrome biedt niet aan om een wachtwoord op te slaan

Ook als je niet automatisch wordt gevraagd of je je wachtwoord wilt opslaan wanneer je een formulier invult, kun je je wachtwoord laten opslaan.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Voer je gegevens in op de website waarvoor je het wachtwoord of de kaart wilt opslaan.
  3. Klik rechts van de adresbalk op Sleutel Sleutel en dan Opslaan.

Als je een mobiel apparaat gebruikt of als je het pictogram Sleutel niet ziet, verwijder je je wachtwoord en probeer je opnieuw in te loggen.

Chrome geeft geen suggesties voor mijn opgeslagen betaalmethoden

Klik op het tekstveld voor je creditcard. Er wordt een lijst met suggesties weergegeven, op basis van je opgeslagen gegevens.

Als je nog steeds geen suggesties ziet, kan het zijn dat Chrome niet de juiste velden op de website kan detecteren.

Chrome geeft geen suggesties voor mijn opgeslagen wachtwoorden

Klik op het tekstveld voor je wachtwoord. Er wordt een lijst met suggesties weergegeven, op basis van je opgeslagen gegevens.

Als je nog steeds geen suggesties ziet, kan het zijn dat Chrome niet de juiste velden op de website kan detecteren.

Volg deze stappen om je opgeslagen gegevens op te zoeken:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel en dan Wachtwoorden.
  3. Klik rechts van de website op Voorbeeld Voorbeeld.
Opgeslagen Google Pay-kaart wordt niet weergegeven in Chrome
Als je wilt dat je kaarten van Google Pay worden weergegeven in Chrome, schakel je je synchronisatie-instellingen in en schakel je Betaalmethoden en adressen die Google Pay gebruiken in.

Problemen met betalingen oplossen

Als je problemen ondervindt met online aankopen, is er mogelijk een probleem met je kaart of de website.

Onbekende afschrijving van $ 0 of $ 1 van je creditcard
Google Pay bevestigt dat je creditcard geldig is door tijdelijk $ 0 of $ 1 af te schrijven. Deze afschrijving wordt na één tot zeven werkdagen ongedaan gemaakt, afhankelijk van je bank.
Fout 'Inloggen niet veilig' of 'Betalen niet veilig'
Als het bericht 'Inloggen niet veilig' of 'Betalen niet veilig' wordt weergegeven, controleer je de beveiligingsstatus: