Løs problemer med gemte betalingsoplysninger og adgangskoder

Du kan gemme dine kontakt-, betalings- og loginoplysninger i Chrome. Hvis noget ikke fungerer, når du får Chrome til at huske dine oplysninger, kan du prøve disse løsninger.

Løs problemer med adgangskoder

Chrome tilbyder ikke at gemme dine adgangskoder

Du kan gemme din adgangskode i Chrome, selvom du ikke automatisk bedes om det, når du udfylder en formular.
  1. Åbn Chrome.
  2. Angiv dine oplysninger på det website, du vil gemme adgangskoden for.
  3. Til højre for adresselinjen skal du klikke på Adgangskoder Gem din adgangskode og så Gem.

Hvis du bruger en mobilenhed, eller du ikke kan finde nøgleikonet, skal du slette adgangskoden og forsøge at logge ind igen.

Slet dine gemte adgangskoder

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Adgangskodeadministrator.
  4. Tryk på den adgangskode, du vil fjerne.
  5. Tryk på Slet Slet nederst.
  6. Fuldfør ved at bekræfte den adgangskode, du vil slette.

Du kan rydde alle dine gemte adgangskoder ved at rydde browserdataene og vælge "Adgangskoder".

Sørg for, at Chrome ikke tilbyder at gemme dine adgangskoder

Chrome tilbyder som standard at gemme din adgangskode. Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere denne funktion.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Organiser øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Adgangskodeadministrator.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  5. Deaktiver Få tilbudt at gemme adgangskoder.
Chrome foreslår ikke dine gemte adgangskoder
Hvis Chrome ikke foreslår en adgangskode, skal du over tastaturet trykke på Adgangskoder Gem din adgangskode og derefter Vælg adgangskode.

Løs problemer med betalings- og kontaktoplysninger

Du kan gemme, redigere eller slette dine betalingsoplysninger i Chrome.

Chrome tilbyder ikke at gemme dine betalingsoplysninger eller din adresse

Hvis websitet opdeler betalingsformularen i flere dele, kan Chrome muligvis ikke gemme dit betalingskort. Brug i stedet dit kort ved at tilføje det i Google Pay:
  1. Gå til pay.google.com.
  2. Tilføj dine oplysninger:
    • Betalingsmetode: Vælg Betalingsmetoder og så Tilføj betalingsmetoder.
    • Adresse: Vælg Adresse og så Tilføj adresser.
Få flere oplysninger om, hvad det betyder at gemme dine betalingsmetoder i Google Pay.
Du kan også tilføje dine betalingsoplysninger, så de kun gemmes på din enhed, og du kan ikke finde dine gemte betalingsoplysninger på andre enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer, redigerer og sletter kort i Chrome.

Tilføj eller rediger betalingsoplysninger, du har gemt i Chrome

Hvis du tilføjer, redigerer eller sletter en adresse, og du er logget ind i Chrome med din Google-konto, vises ændringerne på dine andre enheder, når du er logget ind i Chrome med den samme konto.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Organiser og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Adresser m.m. eller Betalingsmetoder.
    • Sådan tilføjer du oplysninger: Nederst på skærmen skal du trykke på Tilføj adresse eller Tilføj kort. Når du har angivet dine oplysninger, skal du trykke på Udfør nederst på skærmen.
    • Sådan redigerer du oplysninger: Tryk på posten. Når du er færdig med ændringerne, skal du trykke på Udfør nederst på skærmen.
    • Sådan sletter du oplysninger: Tryk på posten. Tryk på Slet Slet øverst på skærmen.

Hvis din betalingsmetode er gemt i Google Pay, skal du redigere eller slette den i Google Pay.

Sørg for, at Chrome ikke tilbyder at gemme dine betalingsoplysninger

Hvis du aldrig vil gemme dine oplysninger i Chrome, kan du deaktivere meddelelsen:

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Organiser til højre for adresselinjen.
  3. Tryk på Indstillinger og så Betalingsmetoder.
  4. Deaktiver Gem og udfyld betalingsmetoder.
Et gemt Google Pay-kort vises ikke i Chrome
Hvis du vil se dine kort fra Google Pay i Chrome, skal du logge ind på Chrome og aktivere synkronisering.
Luk søgning
Google-apps