Solucionar problemes relacionats amb la informació de pagament i les contrasenyes desades

Podeu desar la informació de contacte, de pagament i d'inici de sessió a Chrome. Si teniu algun problema en permetre que el navegador recordi la vostra informació, proveu aquestes solucions.

Solucionar problemes relacionats amb les contrasenyes

Podeu desar o suprimir les contrasenyes a Chrome. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.

Chrome no us ofereix desar les contrasenyes

Podeu desar una contrasenya a Chrome encara que no se us demani automàticament quan empleneu un formulari.
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Introduïu la informació al lloc web per al qual vulgueu desar la contrasenya.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, seleccioneu Contrasenya Desa la contrasenya i, a continuació, Desa.

Si no trobeu la icona de la clau, suprimiu la contrasenya i proveu d'iniciar la sessió de nou.

Editar o suprimir les contrasenyes desades

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Perfil Perfil i, a continuació, Contrasenyes Contrasenyes.
  3. Per editar o suprimir una contrasenya desada, seleccioneu Més Més i, a continuació, Suprimeix o Edita la contrasenya.

Definir que Chrome deixi de preguntar si voleu desar les contrasenyes

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Contrasenyes Contrasenyes.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració.
  4. Desactiveu l'opció Ofereix desar contrasenyes.

Chrome no us suggereix les contrasenyes desades

Feu clic al camp de text de la contrasenya. Veureu una llista de suggeriments basats en la informació desada.

Si tot i així no veieu cap suggeriment, és possible que Chrome no pugui detectar els camps correctes al lloc web.

Podeu consultar la informació desada seguint aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Contrasenyes Contrasenyes.
  3. A la dreta del lloc web, feu clic a Previsualitza Previsualitza.

Solucionar problemes relacionats amb la informació de pagament i de contacte

Podeu afegir, editar o suprimir la vostra informació de pagament a Chrome.

Chrome no us ofereix desar la vostra informació de pagament o la vostra adreça

Si teniu la sessió iniciada a Chrome, podeu utilitzar la vostra targeta afegint-la a Google Pay:
  1. Aneu a pay.google.com.
  2. Afegiu la vostra informació:
    • Forma de pagament: seleccioneu Formes de pagament i, a continuació, Afegeix formes de pagament.
    • Adreça: seleccioneu Adreça i, a continuació, Afegeix adreces.
Obteniu informació sobre què implica desar les formes de pagament a Google Pay.
També podeu afegir la vostra informació de pagament de manera que només es desi al vostre dispositiu, així no la trobareu en altres dispositius. Obteniu més informació sobre com podeu afegir, editar i suprimir targetes a Chrome.

Afegir o canviar la informació de pagament desada a Chrome

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Perfil Perfil i, a continuació, Formes de pagament Formes de pagament o Adreces i més Adreces i més.
  3. Per afegir, editar o suprimir informació:
    • Afegir: al costat de "Formes de pagament" o "Adreces", seleccioneu Afegeix.
    • Editar: al costat de la targeta o l'adreça, seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Edita.
    • Suprimir: al costat de la targeta o l'adreça, seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Suprimeix.

Si afegiu, editeu o suprimiu una adreça i teniu la sessió iniciada a Chrome amb el Compte de Google, els canvis es mostraran als altres dispositius en què tingueu la sessió iniciada a Chrome amb el mateix compte.

Editar la informació de pagament desada

Si la informació de pagament desada no és correcta, podeu editar-la a Chrome.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Perfil Perfil i, a continuació, Formes de pagament Formes de pagament o Adreces i més Adreces i més.
  3. A la dreta d'un element incorrecte, seleccioneu Més Més i, a continuació, Edita.

Si teniu la forma de pagament desada a Google Pay, és possible que hàgiu de crear un enllaç a aquest servei o canviar la informació a pay.google.com.

Definir que Chrome deixi de preguntar si voleu desar la informació de pagament

Si no voleu desar la informació a Chrome, podeu desactivar la sol·licitud:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Formes de pagament Formes de pagament.
  3. Desactiveu l'opció Desa i emplena les formes de pagament.

Chrome no us suggereix les vostres formes de pagament desades

Feu clic al camp de text de la forma de pagament. Veureu una llista de suggeriments basats en la informació desada.

Si tot i així no veieu cap suggeriment, és possible que Chrome no pugui detectar els camps correctes al lloc web.

Podeu consultar la informació desada seguint aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Formes de pagament Formes de pagament.

Solucionar errors relacionats amb el pagament

Si teniu dificultats per fer una compra en línia, pot ser que hi hagi un problema amb la targeta o amb el lloc web.

No reconeixeu un càrrec de 0 o 1 EUR a la targeta de crèdit

Google Pay fa un càrrec temporal de 0 o 1 USD per confirmar que la targeta de crèdit sigui vàlida. Desapareixerà al cap d'1 a 7 dies laborables, en funció del banc.

A l'extracte de la targeta apareix "GOOGLE *RETENCIÓ TEMPORAL"
Quan introduïu o deseu una targeta automàticament a Chrome, pot ser que Google faci una autorització de poc valor a la targeta de crèdit. Es tracta d'una mesura de seguretat per comprovar que sou el propietari legítim de la targeta. Google cancel·larà l'autorització al poc temps.

Error "L'inici de sessió no és segur" o "El pagament no és segur"

Si veieu el missatge "L'inici de sessió no és segur" o "El pagament no és segur", consulteu l'estat de seguretat: