Solucionar problemes relacionats amb la informació desada a Chrome

Podeu desar la informació de contacte, de pagament i d'inici de sessió a Chrome. Si teniu algun problema en permetre que Chrome recordi la vostra informació, proveu aquestes solucions.

Deixar de preguntar si es desa la informació de pagament

Si no voleu desar la informació a Chrome, podeu desactivar la sol·licitud:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i després Formes de pagament.
  3. Desactiveu l'opció Desa i emplena les formes de pagament.

Deixar de preguntar si es desen les contrasenyes

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil  Perfil i després Contrasenyes.
  3. Desactiveu l'opció Pregunta'm si vull desar les contrasenyes.

Corregir la informació desada

Si la informació desada no és correcta, podeu editar-la a Chrome. Seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil  Perfil i després Formes de pagament or Adreces i més.
  3. A la dreta d'un element incorrecte, feu clic a Més Més i després Edita.

Chrome no s'ofereix a desar una forma de pagament

Si el lloc web divideix la forma de pagament en diverses parts, és possible que Chrome no pugui desar la targeta de crèdit. Podeu desar-la a Google Pay seguint aquests passos:

1. Aneu a pay.google.com.
  2. Seleccioneu Formes de pagament i després Afegeix formes de pagament.

Chrome no s'ofereix a desar una contrasenya

Si quan empleneu un formulari no se us demana automàticament que deseu la contrasenya a Chrome, podeu fer-ho seguint aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Introduïu la informació al lloc web per al qual vulgueu desar la contrasenya o la targeta.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, feu clic a la icona de la clau Clau i després Desa.

Si feu servir un dispositiu mòbil o no veieu la icona de la clau, suprimiu la contrasenya i proveu de tornar a iniciar la sessió.

Chrome no em suggereix les meves formes de pagament

Feu clic al camp de text de la targeta de crèdit. Veureu una llista de suggeriments basats en la informació desada.

Si tot i així no veieu cap suggeriment, és possible que Chrome no pugui detectar els camps correctes al lloc web.

Chrome no em suggereix les meves contrasenyes desades

Feu clic al camp de text de la contrasenya. Veureu una llista de suggeriments basats en la informació desada.

Si tot i així no veieu cap suggeriment, és possible que Chrome no pugui detectar els camps correctes al lloc web.

Podeu consultar la informació desada seguint aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil  Perfil i després Contrasenyes.
  3. A la dreta del lloc web, feu clic a Previsualitza Previsualitza.
La targeta desada a Google Pay no es mostra a Chrome
Si voleu que les vostres targetes de Google Pay es mostrin a Chrome, activeu la configuració de sincronització i l'opció Targetes de crèdit i adreces que fan servir Google Pay.

Corregir errors de pagament

Si teniu dificultats per fer una compra en línia, pot ser que hi hagi un problema amb la targeta o el lloc web.

No reconeixeu un càrrec de 0 o 1 USD a la targeta de crèdit
Google Pay fa un càrrec temporal de 0 o 1 USD per confirmar que la targeta de crèdit sigui vàlida. Desapareixerà al cap d'1 a 7 dies laborables, en funció del banc.
Error "L'inici de sessió no és segur" o "El pagament no és segur"
Si veieu el missatge "L'inici de sessió no és segur" o "El pagament no és segur", consulteu l'estat de seguretat:

Articles relacionats