Løs problemer med lagrede betalingsopplysninger og passord

Du kan lagre kontakt-, betalings- og påloggingsopplysninger i Chrome. Prøv disse løsningene hvis noe ikke fungerer når du lar Chrome huske opplysninger.

Løs problemer med passord

Du kan fikse passordene dine i Chrome. Finn ut mer om hvordan du administrerer lagrede passord.

Chrome tilbyr ikke å lagre passord

Du kan fremdeles lagre passord i Chrome selv om du ikke automatisk blir spurt om det når du fyller ut skjemaer.
  1. Åpne Chrome.
  2. Skriv inn opplysningene dine på nettstedet du vil lagre passordet for.
  3. Til høyre for adressefeltet klikker du på Passord Lagre passordet ditt og så Lagre.

Hvis du er på mobil eller ikke finner nøkkelikonet, sletter du passordet og prøver å logge på igjen.

Slett lagrede passord

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Passordlagring.
  4. Trykk på passordet du vil fjerne.
  5. Trykk på Slett Slett nederst.
  6. For å fullføre, bekreft passordet du vil slette.

For å slette alle de lagrede passordene dine, slett nettlesingsdata og velg «Passord».

Stopp Chrome fra å tilby å lagre passord

Som standard tilbyr Chrome å lagre passordene dine. Du kan når som helst slå denne funksjonen av eller på.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Organiser øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Passordlagring.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  5. Slå av Tilbud om å lagre passord.
Chrome foreslår ikke lagrede passord
Hvis Chrome ikke foreslår noe passord, trykker du på Passord Lagre passordet ditt over tastaturet og så  Velg passord.

Løs problemer med betalings- og kontaktopplysninger

Du kan lagre, redigere eller slette betalingsopplysninger i Chrome.

Chrome tilbyr ikke å lagre betalings- eller adresseinformasjonen din

Hvis betalingsskjemaet er delt i flere deler på nettstedet, kan Chrome kanskje ikke lagre kredittkortet. Men du kan bruke kortet ved å legge det til i Google Pay:
  1. Gå til pay.google.com.
  2. Slik legger du til opplysninger:
    • Betalingsmåte: Velg Betalingsmåter og så Legg til betalingsmåter.
    • Adresse: Velg Adresse og så Legg til adresser.
Finn ut hva det innebærer å lagre betalingsmåter i Google Pay.
Du kan også legge til betalingsopplysninger slik at de bare lagres på enheten. Da finner du ikke de lagrede betalingsopplysningene på andre enheter. Finn ut mer om hvordan du legger til, endrer og sletter kort i Chrome.

Legg til eller endre betalingsopplysninger du har lagret i Chrome

Hvis du legger til, endrer eller sletter en adresse og er logget på Chrome med Google-kontoen din, vises endringene på de andre enhetene der du er logget på Chrome med samme konto.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Organiser og så Innstillinger Innstillinger til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk påAdresser med mer eller Betalingsmåter.
    • For å legge til informasjon, trykk på Legg til adresse eller Legg til kort nederst. Når du har skrevet inn opplysningene, trykker du på Ferdig nederst.
    • For å endre informasjonen, trykk på oppføringen. Når du er ferdig med endringene, trykker du på Ferdig nederst.
    • For å slette informasjon, trykk på oppføringen. Trykk på Slett Slett øverst.

Hvis betalingsmåten din er lagret i Google Pay, må du endre eller slette den i Google Pay.

Stopp Chrome fra å tilby å lagre betalingsopplysninger

Hvis du aldri vil lagre opplysninger i Chrome, kan du slå av forespørselen:

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Organiser til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på Innstillinger og så Betalingsmåter.
  4. Slå av Lagre og fyll ut betalingsmåter.
Et lagret Google Pay-kort vises ikke i Chrome
Hvis du vil at kortene dine i Google Pay skal vises i Chrome, logger du på Chrome og slår på synkronisering.