Se et nettsted ved å slå av annonseblokkering for Chrome

Du ser ikke annonser på nettsteder som har dårlige annonseopplevelser, for eksempel

• for mange annonser
  • irriterende annonser med blinkende grafikk eller automatisk avspilling av lyd
  • vegger med annonser før du kan se innhold

Når disse annonsene er blokkert, ser du meldingen «Forstyrrende annonser er blokkert». Forstyrrende annonser fjernes fra siden.

Finn ut mer om hvorfor Chrome blokkerer annonser, i Google-bloggen.

Slå av annonseblokkeringen

Du kan endre innstillingene dine for å tillate annonser på alle nettsteder.

1. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Avansert etterfulgt av Nettstedsinnstillinger etterfulgt av Annonser
  2. Slå på Blokkert på nettsteder som viser forstyrrende eller villedende annonser (anbefalt)

Tillat annonser på bestemte nettsteder

Hvis du stoler på et nettsted, kan du legge til et unntak for å tillate annonser på det aktuelle nettstedet.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.

2. Gå til en side du stoler på, som har blokkerte annonser.
  3. Trykk på låsen Lås eller info Informasjon til venstre for nettadressen.
  4. Klikk på pilene Piler til høyre for «Annonser».
  5. Velg Tillat alltid på dette nettstedet.
  6. Last inn nettsiden på nytt.

Få Chrome til å slutte å blokkere annonser fra nettstedet ditt

Chrome fjerner annonser fra nettsteder som bryter Better Ads Standards. Standardene motvirker annonsetypene som er spesielt irriterende for folk.

Hvis annonser fjernes fra et nettsted du eier, kan du gå til Rapport om annonseopplevelser. I rapporten ser du eventuelle problemer vi fant med nettstedet ditt, og hva du kan gjøre med dem.