Een site bekijken door de advertentieblokkering van Chrome uit te schakelen

U ziet geen advertenties op websites met slechte advertentiefunctionaliteit, zoals:

• te veel advertenties,
  • irritante advertenties met knipperende afbeeldingen of automatisch afgespeelde audio, of
  • advertentiemuren voordat u content kunt bekijken.

Als dergelijke advertenties zijn geblokkeerd, ziet u het bericht 'Opdringerige advertenties geblokkeerd'. Opdringerige advertenties worden van de pagina verwijderd.

Lees in de Google-blog meer informatie over waarom Chrome advertenties blokkeert.

De advertentieblokkering uitschakelen

Je kunt je instellingen wijzigen om advertenties op alle sites toe te staan.

1. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen en dan Geavanceerd en dan Site-instellingen  en dan Advertenties
  2. Schakel Geblokkeerd op sites die opdringerige advertenties weergeven (aanbevolen) in.

Advertenties op specifieke sites toestaan

Als je een site vertrouwt, kun je een uitzondering toevoegen om advertenties op die site toe te staan.

1. Open Chrome op je computer.

2. Ga naar een vertrouwde pagina die geblokkeerde advertenties bevat.
  3. Klik links van het webadres op het hangslot Vergrendelen of Info Informatie.
  4. Klik rechts van Advertenties op de pijlen Pijlen.
  5. Kies Altijd toestaan op deze site.
  6. Laad de webpagina opnieuw.

Voorkomen dat Chrome advertenties op uw site blokkeert

Chrome verwijdert advertenties van websites die de Better Ads Standards schenden. Deze normen ontmoedigen het gebruik van de typen advertenties die mensen erg irritant vinden.

Als er advertenties worden verwijderd van een site waarvan u de eigenaar bent, gaat u naar het Rapport over advertentiebeleving. In dit rapport kunt u te weten komen welke problemen er op uw site zijn gevonden en hoe u deze kunt oplossen.