Besøg et website ved at deaktivere blokering af annoncer i Chrome

Du får ikke vist annoncer på websites, der har dårlige annonceoplevelser som f.eks:

• For mange annoncer
  • Irriterende annoncer med blinkende grafik eller lyd med autoplay
  • Annoncevægge, før du kan finde indholdet

Når disse annoncer blokeres, får du vist meddelelsen "påtrængende annoncer blev blokeret". Påtrængende annoncer fjernes fra siden.

Du kan få flere oplysninger om, hvorfor Chrome blokerer annoncer, på Google Bloggen.

Deaktiver annonceblokering

Du kan give alle de websites, du besøger, tilladelse til at vise dig en hvilken som helst annonce.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Websiteindstillinger.
  3. Tryk på Påtrængende annoncer under "Indhold".
  4. Aktivér Påtrængende annoncer.

Stop med at blokere annoncer på dit website i Chrome

Chrome fjerner annoncer fra websites, der overtræder Better Ads Standards. Standarderne fraråder den slags annoncer, der er særligt irriterende for brugere.

Gå til rapporten Annonceoplevelse, hvis der er blevet fjernet annoncer fra et website, som du ejer. I rapporten kan du læse om eventuelle problemer, der er på dit website, og hvordan du håndterer dem.