Veure un lloc web desactivant el bloquejador d'anuncis de Chrome

No veureu anuncis en llocs web que tinguin males experiències d'anuncis, com ara:

• Massa anuncis
  • Anuncis molests amb gràfics que parpellegen o àudio que es reprodueix automàticament
  • Franges d'anuncis que es mostren abans que puguis veure el contingut

Quan aquests anuncis es bloquegen, es mostra el missatge "S'han bloquejat els anuncis intrusius" i els anuncis intrusius se suprimeixen de la pàgina.

Podeu obtenir més informació sobre per què Chrome bloqueja anuncis al blog de Google.

Desactivar el bloquejador d'anuncis

Podeu canviar la configuració per permetre anuncis en tots els llocs web.

1. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració i després Configuració avançada i després Configuració del lloc web i després Anuncis
  2. Activeu l'opció Anuncis bloquejats als llocs web que mostren publicitat intrusiva o enganyosa (opció recomanada)

Permetre anuncis en llocs web concrets

Si confieu en un lloc web, podeu afegir una excepció per permetre-hi els anuncis.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.

2. Aneu a una pàgina de confiança que tingui els anuncis bloquejats.
  3. A l'esquerra de l'adreça web, feu clic al cadenat Bloqueja o a informació Informació.
  4. A la dreta de l'opció "Anuncis", feu clic a les fletxes Fletxes.
  5. Trieu Permet sempre en aquest lloc web.
  6. Torneu a carregar la pàgina web.

Impedir que Chrome bloquegi anuncis en un lloc web

Chrome suprimeix anuncis de llocs web que infringeixen els Estàndards Better Ads. Aquests estàndards eviten els tipus d'anuncis que són especialment molests per als usuaris.

Si els anuncis se suprimeixen d'un lloc web que és propietat vostra, consulteu l'Informe d'experiències d'anuncis per veure els problemes que presenta el lloc web i com podeu solucionar-los.