Visitar un lloc web desactivant el bloquejador d'anuncis de Chrome

No se us mostraran anuncis en llocs web que tinguin males experiències d'anuncis, com ara:

• Massa anuncis
  • Anuncis molests amb gràfics que parpellegen o àudio que es reprodueix automàticament
  • Franges d'anuncis que es mostren abans que es pugui trobar el contingut

Quan aquests anuncis es bloquegen, es mostra el missatge "S'han bloquejat els anuncis intrusius" i els anuncis intrusius se suprimeixen de la pàgina.

Podeu obtenir més informació sobre per què Chrome bloqueja anuncis al blog de Google.

Desactivar el bloquejador d'anuncis

Podeu canviar la configuració per permetre anuncis en tots els llocs web.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Seleccioneu Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web.
  4. A "Contingut", seleccioneu Configuració addicional del continguti, a continuació, Anuncis intrusius.
  5. A "Comportament predeterminat", seleccioneu Qualsevol lloc web que visitis pot mostrar-te qualsevol anunci.

Permetre anuncis en llocs web concrets

Podeu permetre que qualsevol lloc web que visiteu us mostri qualsevol anunci.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a una pàgina de confiança que tingui els anuncis bloquejats.
  3. A l'esquerra de l'adreça web, seleccioneu Mostra la informació del lloc web Default (Secure) i, a continuació, Configuració del lloc web.
  4. A "Permisos", al costat d'"Anuncis intrusius", seleccioneu Permet.
  5. Torneu a carregar la pàgina web.

Impedir que Chrome bloquegi anuncis en un lloc web

Chrome suprimeix anuncis de llocs web que infringeixen els Estàndards Better Ads. Aquests estàndards eviten els tipus d'anuncis que són especialment molests per als usuaris.

Si els anuncis se suprimeixen d'un lloc web que és propietat vostra, consulteu l'Informe d'experiències d'anuncis per veure els problemes que presenta el lloc web i com podeu solucionar-los.