Öka säkerheten med webbplatsisolering

Om du aktiverar webbplatsisolering får du fler säkerhetsskydd i Chrome.

Chrome läser då in alla webbplatser med en egen process. Så även om webbplatsen kringgår policyn om samma ursprung kan webbplatsen inte stjäla dina uppgifter från en annan webbplats tack vare den extra säkerheten. Läs mer om webbplatsisolering.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Ange chrome://flags/#enable-site-per-process i adressfältet högst upp och tryck på Retur.
  3. Klicka på Aktivera bredvid Strikt webbplatsisolering.
  4. Klicka på Stata om nu.

Om du är administratör läser du om hur du hanterar webbplatsisolering för organisationen.

Kända problem

• Minne: Webbplatsisolering ökar Chromes minnesanvändning med ungefär 10 %.
  • Utvecklarverktyg: Chromes utvecklarverktyg saknar fullständigt stöd för iframe från olika webbplatser med webbplatsisolering.