Øk sikkerheten med nettstedsisolering

Når du slår på nettstedsisolering, tilbyr Chrome flere sikkerhetsbeskyttelser for nettleseren din.

Chrome laster inn hvert nettsted i en separat prosess. Så selv om nettstedet skulle omgå same-origin-regelen, hjelper den ekstra sikkerheten å forhindre at nettstedet stjeler dataene dine fra et annet nettsted. Finn ut mer om nettstedsisolering.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Skriv inn chrome://flags/#enable-site-per-process i adressefeltet øverst, og trykk på Enter.
  3. Klikk på Aktivér ved siden av «Streng nettstedsisolering».
  4. Klikk på Start på nytt nå.

Hvis du er administrator, kan du finne ut hvordan du administrerer nettstedsisolering for organisasjonen.

Kjente problemer

• Minne: Nettstedsisolering øker minnebruken i Chrome med omtrent 10 %.
  • DevTools: Utviklerverktøyene for Chrome støtter ikke fullt ut iframes på siden med nettstedsisolasjon.