Øg sikkerheden med isolering af websites

Når du aktiverer isolering af websites, kan Chrome bedre beskytte din browser.

Chrome indlæser hvert website i sin egen proces. Med dette ekstra sikkerhedstrin kan Chrome forhindre et website i at stjæle dine data fra andre websites, selvom websitet tilsidesætter politikken om samme oprindelse. Få flere oplysninger om isolering af websites.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. I adresselinjen øverst skal du skrive chrome://flags/#enable-site-per-process og trykke på Enter.
  3. Klik på Aktivér ud for "Streng isolering af websites".
  4. Klik på Genstart nu.

Hvis du er administrator, kan du se, hvordan du administrerer isolering af websites for din organisation.

Kendte problemer

• Hukommelse: Isolering af websites øger Chromes hukommelsesforbrug med ca. 10 %.
  • DevTools: Udviklerværktøjer i Chrome understøtter ikke fuldt ud iframes på tværs af websites sammen med isolering af websites.