Augmentar la seguretat amb l'aïllament de llocs web

En activar l'aïllament de llocs web, Chrome ofereix més proteccions de seguretat per al navegador.

Chrome carrega cada lloc web en un procés propi. Per això, encara que un lloc web esquivi la política del mateix origen, la seguretat addicional contribueix a impedir que el lloc web us robi les dades d'un altre lloc web. Obtén més informació sobre l'aïllament de llocs web.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la barra d'adreces de la part superior, introduïu chrome://flags/#enable-site-per-process i premeu Retorn.
  3. Al costat de l'opció "Strict site isolation" (Aïllament estricte del lloc web), feu clic a Activa.
    • Si no veieu l'opció "Strict site isolation" (Aïllament estricte del lloc web), actualitzeu Chrome.
  4. Feu clic a Torna'l a iniciar ara.

Si sou administrador, obteniu informació sobre com podeu gestionar l'aïllament de llocs web a la vostra organització.

Problemes coneguts

• Memòria: l'aïllament de llocs web augmenta l'ús de memòria de Chrome en un 10% aproximadament.
  • DevTools: amb l'aïllament de llocs web, les eines per a desenvolupadors de Chrome no són totalment compatibles amb els iframes entre llocs web.