Redigera kontroller för Chrome på Mac Touch Bar

Du kan anpassa genvägarna som visas på Touch Bar på din Mac när du använder Chrome.

Knappar för tillbaka, framåt, uppdatera, hem, sök, favoriter och ny flik visas som standard.

Lägga till en knapp eller ett tomrum

1. Öppna Chrome på Mac-datorn.
  2. Klicka på Visaföljt av Anpassa Touch Bar högst uppe på skärmen.
  3. Klicka och håll kvar på en knapp på laptopens skärm.
  4. Dra ned knappen under skärmens kant. Den markeras på Touch Bar.
  5. Klicka på Klar.

Ta bort en knapp

Om du vill ta bort en knapp som du inte använder flyttar du markören under skärmens kant. Klicka och dra upp knappen till skärmen när den har markerats.

Ordna om knapparna

1. Öppna Chrome på Mac-datorn.
  2. Klicka på Visaföljt av Anpassa Touch Bar högst uppe på skärmen.
  3. Tryck länge på en knapp.
  4. Dra knappen till önskad plats.
  5. Klicka på Klar.