Rediger Chrome-kontroller på Mac Touch Bar

Du kan tilpasse snarveiene som vises på Mac-maskinens Touch Bar når du bruker Chrome.

Som standard ser du knappene for tilbake, last inn på nytt, startsiden, søk, favoritt og ny fane.

Legg til en knapp eller et mellomrom

1. Åpne Chrome på Mac-maskinen din.
  2. Klikk på Vis etterfulgt av Tilpass Touch Bar.
  3. Klikk og hold på en knapp på datamaskinens skjerm.
  4. Dra knappen ned og under kanten på skjermen. Du ser den fremhevet på Touch bar.
  5. Klikk på Ferdig.

Fjern en knapp

For å bli kvitt en knapp du ikke bruker, flytt markøren ned og under kanten på skjermen din. Når knappen er fremhevet, klikker du og drar den opp mot skjermen.

Endre rekkefølgen på knappene

1. Åpne Chrome på Mac-maskinen din.
  2. Klikk på Vis etterfulgt av Tilpass Touch Bar.
  3. Trykk og hold på en knapp.
  4. Dra knappen dit du vil ha den.
  5. Klikk på Ferdig.