Chrome-bedieningselementen bewerken op de Mac Touch Bar

U kunt de snelkoppelingen aanpassen die worden weergegeven op de Touch Bar van uw Mac wanneer u Chrome gebruikt.

Standaard worden de knoppen voor terug, vooruit, vernieuwen, homepage, zoeken, favoriet en nieuw tabblad weergegeven.

Een knop of ruimte toevoegen

1. Open Chrome op uw Mac-computer.
  2. Klik bovenaan het scherm op Weergeven en dan Aanraakbalk aanpassen.
  3. Klik op het scherm van uw laptop op een knop en houd deze vast.
  4. Sleep de knop tot onder de rand van het scherm. De knop wordt gemarkeerd op de Touch Bar.
  5. Klik op Gereed.

Een knop verwijderen

Als u een niet-gebruikte knop wilt verwijderen, beweegt u de muisaanwijzer tot onder de rand van het scherm. Wanneer de knop is gemarkeerd, klikt u erop en sleept u deze naar het scherm.

De knoppen opnieuw rangschikken

1. Open Chrome op uw Mac-computer.
  2. Klik bovenaan het scherm op Weergeven en dan Aanraakbalk aanpassen.
  3. Tik op een knop en houd deze vast.
  4. Sleep de knop naar de gewenste locatie.
  5. Klik op Gereed.