Generera ett lösenord

Du kan låta Chrome skapa och spara starka lösenord för dina konton online.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Kontrollera att du är inloggad i Chrome.
  3. Besök en webbplats och registrera dig för ett konto.
  4. Klicka på textrutan för lösenordet följt av Föreslå ett starkt lösenord.
    • Om du inte ser alternativet kan du högerklicka på textrutan för lösenordet och sedan klicka på Generera lösenord.
  5. Lösenordet förhandsvisas. Bekräfta genom att klicka på Använd det föreslagna lösenordet.
  6. Slutför kontoregistreringen.
Lösenordet som genererats sparas automatiskt i Google-kontot.