Generera ett lösenord

Du kan låta Chrome skapa och spara starka lösenord för dina konton online.

När synkronisering har aktiverats för lösenord i Chrome, sparas dina lösenord i Google-kontot.
Annars sparas lösenorden bara i Chrome på datorn.

Gör så här när du vill skapa ett säkert lösenord:

1. Aktivera synkronisering i Chrome
  2. Besök en webbplats och registrera dig för ett konto.
  3. Tryck på textrutan för lösenordet.
  4. Tryck på Föreslå lösenord
  5. Lösenordet förhandsvisas. Tryck på Använd det föreslagna lösenordet för att bekräfta.
  6. Slutför kontoregistreringen. Lösenordet sparas automatiskt i Chrome.

Om lösenordet inte godtas på webbplatsen kan du ändra det. Du kan meddela oss om ett lösenord som har föreslagits i Chrome inte godtas på en webbplats.