Generera ett lösenord

Du kan låta Chrome skapa och spara starka lösenord för dina konton online.

1. Logga in i Chrome med ditt Google-konto på en iPhone eller iPad.
  2. Besök en webbplats och registrera dig för ett konto.
  3. Tryck på textrutan för lösenordet.
  4. Tryck på Föreslå lösenord.
    • Om alternativet inte visas trycker du på Lösenord Spara lösenordet följt av Föreslå ett starkt lösenord ...
  5. Förhandsgranska lösenordet.
  6. Bekräfta att du vill använda det genom att trycka på Använd lösenordet.
  7. Slutför kontoregistreringen genom att följa anvisningarna.
Lösenordet som genererats sparas automatiskt i Google-kontot.