Generera ett lösenord

Du kan låta Chrome skapa och spara starka lösenord för dina konton online.

När synkronisering har aktiverats för lösenord i Chrome, sparas dina lösenord i Google-kontot.
Annars sparas lösenorden bara i Chrome på datorn.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Aktivera synkronisering i Chrome.
  3. Besök en webbplats och registrera dig för ett konto.
  4. Klicka på textrutan för lösenordet följt av Föreslå ett starkt lösenord.
    • Om alternativet inte visas kan du högerklicka på textrutan för lösenordet och sedan klicka på Generera lösenord.
  5. Lösenordet förhandsvisas. Bekräfta genom att klicka på Använd det föreslagna lösenordet.
  6. Slutför kontoregistreringen. Lösenordet sparas automatiskt i Chrome.

Meddela oss om ett lösenord som har föreslagits i Chrome inte godtas på en webbplats.

Läs mer om hur du hanterar sparade lösenord