Generer et passord

La Chrome opprette og huske et sterkt passord for kontoene dine på nettet.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Sørg for at du er logget på Chrome.
  3. Gå til et nettsted, og registrer en konto.
  4. Klikk på tekstfeltet for passordet og så Foreslå et sterkt passord.
    • Hvis du ikke finner dette alternativet, høyreklikker du på tekstboksen for passordet og klikker på Generer passord.
  5. Du ser en forhåndsvisning av passordet. For å bekrefte, klikk på Bruk foreslått passord.
  6. Fullfør registreringen av kontoen.
Det genererte passordet lagres automatisk i Google-kontoen din.