Generer et passord

La Chrome opprette og huske et sterkt passord for kontoene dine på nettet.

Når synkronisering er slått på for passord i Chrome, lagres passordene i Google-kontoen din.
Ellers lagres de bare i Chrome på datamaskinen du bruker.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Slå på synkronisering i Chrome.
  3. Gå til et nettsted, og registrer deg for en konto.
  4. Klikk på tekstboksen for passord og så Foreslå et sterkt passord.
    • Hvis du ikke ser dette alternativet, høyreklikker du på tekstboksen, og deretter klikker du på Generer passord.
  5. Du ser en forhåndsvisning av passordet. For å bekrefte, klikk på Bruk foreslått passord.
  6. Fullfør registreringen av kontoen. Passordet ditt lagres automatisk i Chrome.

Hvis et nettsted ikke godtar et passord Chrome foreslår, kan du gi oss beskjed

Finn ut mer om hvordan du administrerer lagrede passord