Een wachtwoord genereren

Laat Chrome een sterk wachtwoord maken en onthouden voor je online accounts.

Wanneer synchronisatie is ingeschakeld voor wachtwoorden in Chrome, worden je wachtwoorden opgeslagen in je Google-account.
Anders worden je wachtwoorden alleen opgeslagen in Chrome op je computer.

Wanneer je een veilig wachtwoord wilt genereren:

1. Schakel synchronisatie in Chrome in.
  2. Ga naar een website en meld je aan voor een account.
  3. Tik op het tekstvak voor het wachtwoord.
  4. Tik op Sterk wachtwoord voorstellen
    • Als je deze optie niet ziet, tik je op Wachtwoord Je wachtwoord opslaan en dan Sterk wachtwoord voorstellen.
  5. Je ziet een voorbeeld van het wachtwoord. Tik op Wachtwoord gebruiken om te bevestigen.
  6. Voltooi het aanmelden voor je account. Je wachtwoord wordt automatisch opgeslagen in Chrome.

Als de site het wachtwoord niet accepteert, kun je het wijzigen. Laat het ons weten als een website een door Chrome voorgesteld wachtwoord niet accepteert.

Meer informatie over het beheren van je opgeslagen wachtwoorden