Een wachtwoord genereren

Laat Chrome een sterk wachtwoord maken en onthouden voor je online accounts.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Schakel synchronisatie in Chrome in.
  3. Ga naar een website en meld je aan voor een account.
  4. Klik op het tekstvak voor het wachtwoord en vervolgens Sterk wachtwoord voorstellen.
    • Als je deze optie niet ziet, klik je met de rechtermuisknop op het tekstvak voor het wachtwoord. Klik vervolgens op Wachtwoord genereren.
  5. Je ziet een voorbeeld van het wachtwoord. Klik op Voorgesteld wachtwoord gebruiken om te bevestigen.
  6. Voltooi het aanmelden voor je account. Je wachtwoord wordt automatisch opgeslagen in Chrome.

Laat het ons weten als een website een door Chrome voorgesteld wachtwoord niet accepteert.

Meer informatie over het beheren van je opgeslagen wachtwoorden.