Een wachtwoord genereren

Laat Chrome een sterk wachtwoord maken en onthouden voor uw online accounts.

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Ga naar een website en meld u aan voor een account.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het tekstvak van het wachtwoord.
  4. Klik op Wachtwoord genereren. Als u deze optie niet ziet, logt u in bij Chrome.
  5. U ziet een voorbeeld van het wachtwoord. Bevestig door op Een sterk wachtwoord gebruiken dat is gegenereerd door Chrome te klikken.
  6. Voltooi het aanmelden voor uw account. Uw wachtwoord wordt automatisch opgeslagen in Chrome.

Meer informatie over het beheren van uw opgeslagen wachtwoorden.

Chrome-auteur Jess

Jess is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback te geven.