Salasanan luominen

Chrome voi luoda verkkopalvelun tiliäsi varten vahvan salasanan ja tallentaa sen.

Jos Chromen salasanojen synkronointi on käytössä, salasanat tallennetaan Google-tilillesi.
Muussa tapauksessa salasanat tallennetaan vain tietokoneesi Chromeen.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Ota synkronointi käyttöön Chromessa.
  3. Avaa verkkosivusto ja luo uusi tili.
  4. Klikkaa salasanan tekstikenttää and then Ehdota vahvaa salasanaa.
    • Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, klikkaa salasanan tekstikenttää hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Luo salasana.
  5. Näet salasanan esikatselun. Vahvista valitsemalla Käytä ehdotettua salasanaa.
  6. Viimeistele tilin luomisprosessi. Salasanasi tallennetaan automaattisesti Chromeen.

Jos sivusto ei hyväksy Chromen ehdottamaa salasanaa, kerro meille siitä

Lue lisää tallennettujen salasanojen valinnoista