Generar una contrasenya

Deixeu que Chrome creï i desi una contrasenya segura per als vostres comptes en línia.

1. Activeu la sincronització a Chrome.
  2. Aneu a un lloc web i registreu-vos per crear un compte.
  3. Toqueu el quadre de text de la contrasenya.
  4. Toqueu Suggereix una contrasenya segura
    • Si no veieu aquesta opció, toqueu Contrasenya Desa la contrasenya i, a continuació, Suggereix una contrasenya segura.
  5. Veureu una previsualització de la contrasenya. Per confirmar-la, toqueu Fes servir la contrasenya.
  6. Acabeu de registrar-vos per crear el compte.
La contrasenya generada es desa automàticament al Compte de Google.
Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda