Generar una contrasenya

Deixeu que Chrome creï i desi una contrasenya segura per als vostres comptes en línia.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Comproveu que hàgiu iniciat la sessió a Chrome.
  3. Aneu a un lloc web i registreu-vos per crear un compte.
  4. Feu clic al quadre de text de la contrasenya i després Suggereix una contrasenya segura.
    • Si no veieu aquesta opció, feu clic amb el botó dret al quadre de text de la contrasenya i, a continuació, feu clic a Genera una contrasenya.
  5. Veureu una previsualització de la contrasenya. Per confirmar l'acció, feu clic a Utilitza la contrasenya suggerida.
  6. Acabeu de registrar-vos per crear el compte.
La contrasenya generada es desa automàticament al Compte de Google.

Si la contrasenya que suggereix Chrome no s'accepta en algun lloc web, feu-nos-ho saber

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades