Generar una contrasenya

Deixeu que Chrome creï i recordi una contrasenya segura per als vostres comptes en línia.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Activeu la sincronització a Chrome.
  3. Aneu a un lloc web i creeu un compte.
  4. Feu clic al quadre de text de la contrasenya i, a continuació, Suggereix una contrasenya segura.
    • Si no veieu aquesta opció, feu clic amb el botó dret al quadre de text de la contrasenya i, a continuació, feu clic a Genera una contrasenya.
  5. Veureu una previsualització de la contrasenya. Per confirmar l'acció, feu clic a Utilitza la contrasenya suggerida.
  6. Acabeu de crear el compte i la contrasenya es desarà automàticament a Chrome.

Si la contrasenya que suggereix Chrome no s'accepta en algun lloc web, feu-nos-ho saber.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.