Een wachtwoord genereren

Laat Chrome een sterk wachtwoord maken en opslaan voor je online accounts.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga na of je bent ingelogd bij Chrome.
  3. Ga naar een website en meld je aan voor een account.
  4. Klik op het tekstvak voor het wachtwoord en dan Sterk wachtwoord voorstellen.
    • Als je deze optie niet ziet, klik je met de rechtermuisknop op het tekstvak voor het wachtwoord. Klik daarna op Wachtwoord genereren.
  5. Je ziet een voorbeeld van het wachtwoord. Klik op Voorgesteld wachtwoord gebruiken om te bevestigen.
  6. Rond de aanmelding voor je account af.
Je gegenereerde wachtwoord wordt automatisch opgeslagen in je Google-account.