Com funciona la navegació privada a Chrome

Quan navegueu de manera privada, les altres persones que utilitzin el dispositiu no veuran el vostre historial.

Chrome no desa l'historial de navegació ni la informació introduïda en formularis. Les galetes i les dades de llocs web es recorden durant la navegació, però se suprimeixen en sortir del mode d'incògnit. Podeu bloquejar les galetes de tercers quan obriu una finestra d'incògnit nova. Obteniu més informació sobre les galetes.

Què passa quan navegueu de manera privada

Algunes dades no es veuran ni es desaran

Un cop sortiu de totes les finestres de navegació d'incògnit, Chrome no desarà:

• L'historial de navegació
  • Les dades de llocs web i les galetes
  • La informació introduïda en formularis
  • Els permisos donats als llocs web

Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les finestres d'incògnit.

És possible que la vostra activitat continuï sent visible

El mode d'incògnit impedeix que Chrome desi l'activitat de navegació a l'historial local. És possible que la vostra activitat, com ara la ubicació, continuï sent visible per a:

• Els llocs web que visiteu, inclosos els anuncis i els recursos utilitzats en aquests llocs
  • Els llocs web en què inicieu la sessió
  • El vostre ocupador, el vostre centre educatiu o la persona que gestiona la xarxa que esteu fent servir
  • El vostre proveïdor d'Internet
  • Els motors de cerca

Pot ser que algunes de les vostres dades continuïn sent visibles

És possible que els serveis web, els llocs web, els motors de cerca o els proveïdors d'Internet puguin veure:

• La vostra adreça IP, que es pot utilitzar per identificar l'àrea general en què us trobeu
  • La vostra activitat quan utilitzeu un servei web
  • La vostra identitat si inicieu la sessió en un servei web, com ara Gmail

Podeu continuar consultant i fent servir la vostra informació de pagament, de contrasenyes i de contacte, però no podeu modificar la informació desada en una finestra d'incògnit de Chrome.

Les baixades i les adreces d'interès es desen

Mentre navegueu de manera privada, Chrome no emmagatzema els fitxers que baixeu, però es continuen desant a la carpeta Baixades, fins i tot després que sortiu del mode d'incògnit. Qualsevol persona que utilitzi el dispositiu podrà veure i obrir els fitxers.

Totes les adreces d'interès que creeu es desen a Chrome.

És possible que algunes de les vostres preferències, com ara les opcions d'accessibilitat i la configuració de les adreces d'interès, també es desin a Chrome.

Podeu canviar entre les finestres d'incògnit i les finestres de Chrome normals. Només navegareu de manera privada quan utilitzeu una finestra d'incògnit.

També podeu bloquejar les galetes de tercers quan obriu una finestra d'incògnit nova. Obteniu més informació sobre les galetes.

Tancar el mode d'incògnit per aturar la navegació privada

El mode d'incògnit s'executa en una finestra separada de les finestres normals de Chrome.

Si teniu una finestra d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la finestra nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les finestres d'incògnit.

Si veieu un número al costat de la icona d'incògnit que hi ha a la part superior dreta, vol dir que teniu més d'una finestra d'incògnit oberta. Per tancar-ne una:

1. A l'ordinador, aneu a la finestra d'incògnit.
  2. Tanqueu la finestra:
    • Windows o Chrome OS: a la part superior dreta, feu clic a Tanca Tanca.
    • Mac: a la part superior esquerra, feu clic a Tancar Tanca.

Articles relacionats