Com funciona la navegació privada

Quan navegueu de manera privada, les altres persones que utilitzin el dispositiu no veuran la vostra activitat.

Chrome no desa l'historial de navegació ni la informació introduïda en formularis. Les galetes i les dades de llocs web es recorden durant la navegació, però se suprimeixen en sortir del mode d'incògnit.

És possible que la vostra activitat continuï sent visible

Amb el mode d'incògnit, Chrome no desa l'activitat de navegació.

És possible que la vostra activitat continuï sent visible. La podran veure:

• els llocs web que visiteu, inclosos els anuncis i els recursos utilitzats en aquests llocs;
  • l'empresa on treballeu, el centre educatiu o la persona que gestioni la xarxa que esteu fent servir;
  • El vostre proveïdor d'Internet.

Si inicieu la sessió en un compte per utilitzar un servei web, com ara Gmail, pot ser que la vostra activitat de navegació es desi en llocs web que reconeguin el compte.

Les baixades i les adreces d'interès es desen

Mentre navegueu de manera privada, Chrome no recorda els fitxers que baixeu, però es continuen desant a la carpeta Baixades, fins i tot després que sortiu del mode d'incògnit. Qualsevol persona que utilitzi el dispositiu podrà veure i obrir els fitxers.

Totes les adreces d'interès que creeu es desen a Chrome.

Només navegareu de manera privada quan utilitzeu una pestanya d'incògnit.

Podeu canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals seguint aquests passos:

1. Al dispositiu iPhone o iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Llisqueu cap a la dreta o cap a l'esquerra per canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals.

Aturar la navegació privada

El mode d'incògnit s'executa en una pestanya separada de les pestanyes normals de Chrome.

Si teniu una pestanya d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la pestanya nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les pestanyes d'incògnit seguint aquests passos:

1. Al dispositiu iPhone o iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Llisqueu cap a la dreta per veure les pestanyes d'incògnit obertes.
  3. Cerqueu la pestanya que vulgueu tancar. A la part superior dreta de la pestanya, toqueu Tanca Tanca.

Articles relacionats